onsdag den 27. april 2016

Nyeste forudbestillinger


Jeg elsker forudbestillinger, for så kan jeg gå og glæde mig - men samtidig også gå og glemme bogen lidt indtil den pludselig er i min postkasse. Som en overraskelse. En længe ventet skat. Jeg forudbestiller selvfølgelig ikke hvad som helst - gid jeg kunne - men jeg forudbestiller de bøger jeg ved jeg bare MÅ eje. Den sidste forudbestilling jeg fik ind af døren var Half Lost – den sidste i Sally Greens ’Half bad’-serie. En dejlig serie som jeg bare har glædet mig helt vildt til at læse slutningen på.

Jeg forudbestiller som regel kun to eller tre måneder forud, da jeg vil være helt sikker på at coverdesignet er det jeg gerne vil have. De fleste af mine forudbestillinger er også engelske bøger, fordi det er sjældent de danske bøgers udgivelse ligger så fast som de udenlandske.

Ligenu ligger der disse seks forudbestillinger og venter på mig:

Ihhh… hvor jeg glæder mig. Forudbestiller du også bøger? Går du også og glemmer dem lidt og glæder dig til dem samtidig?

SHARE:

6 kommentarer

 1. Uh, første bog... den ser ret spændende ud!

  Jeg forudbestiller aldrig - tror jeg har gjort det én gang, og lige nu grubler jeg som en gal over, hvad det var for en bog... det var i en serie... nej, jeg kan simpelthen ikke huske det! :D

  Jeg foretrækker at købe bøger i færre men større pakker, og så prøver jeg at gøre det på tidspunkter, hvor der er tilbud :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt at første bog ikke har titel endnu, men det er en fable-comics.
   Normalt kan jeg også bedst lide at gruppere mine køb, men når jeg ikke skal betale fragt så har det været nemmere lige at klikke en bog hjem ad gangen. Ofte når man forudbestiller - har jeg lagt mærke til - så kan man faktisk få bøgerne billigere, og så stiger de til 'normalpris' når de udkommer. Det har de gjort nogle gange på bookdepository, så det har hjulpet lidt på det også. :0)

   Slet
 2. Hvilke/hvilken side har du forudbestilt fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt forskelligt, det kommer an på hvor det er billigst og hvor jeg kan være sikker på at få den rigtige udgave. Disse her ovenfor har jeg forudbestilt hos enten saxo.com eller bookdepository

   Slet
 3. Jeg forudbestiller ret sjældent, men jeg har faktisk forudbestilt The Crown, den glæder jeg mig så meget til :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh.. ja den har jeg også lige fået ind af døren. Jeg glæder mig rigtig meget til at gå i gang med sidste del af serien. Jeg nød virkelig de første tre utrolig meget.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig