tirsdag den 28. februar 2017

Status februar 2017Februar har været en dejlig læsemåned. Jeg har læst en masse godt og en masse forskelligt. Jeg har været i humør til at læse graphic novels, så det har jeg læst en del af i den her måned. Jeg har åbenbart også haft ikke mindre end tre vlogs på bloggen - det kommer lidt som en overraskelse for mig vil jeg sige. Men omvendt så har jeg fået rigtig mange nye bøger ind af døren i 2017 allerede.

10 bøger blev det til i alt i februar:


Månedens læsning:

By myself and then some af Lauren Bacall
Heksejægerens bytte #1 af Pernille Eybye
Saga Deluxe Edition, Volume 1 af Brian K. Vaughan
Dungeons & Dragons: Legends of Baldur's Gate # 1 af Jim Zub
Dungeons & Dragons: Legends of Baldur's Gate & Shadows of the Vampire af Jim Zub
Tusinde etager #1 af Katharine McGee
Vanvittig skyldig af Liane Moriarty
Life and Death (Twilight #1,75) af Stephenie Meyer
Make Me Believe #1 af Karen Ferry
Dragon Age Library Edition Volume 1 af David GaiderMånedens bedste læsning:

Helt sikkert 'Vanvittig skylig' - den var nervepirrende spændende og havde det smukkeste budskab.Månedens mest skuffende læsning:

Det må være Dungeons & Dragons: Legends of Baldur's Gate & Shadows of the Vampire - måske fordi jeg var hyped over den første og den her udgave var bare, ja kedelig.Månedens smukkeste coverdesign:

Det må blive 'Tusinde etager' - som jeg synes enkelt indrammer bogens indhold - man får fornemmelse af at det er en fremtidshistorie (med det flyvende højhus og stjernerne der funkler omkring det) og en glam historie (med det guldfoliet på det sorte).Månedens mindst tiltalende coverdesign:

Saga Deluxe Edition, Volume 1 - fordi jeg føler at der var mange andre fede designs der havde været mere rammende for serien. Synes også forsiden til 'Life and Death' kunne have været gjort lidt mere elegant.Månedens skrivetips:

Skrivetip: At skabe billeder i læserens bevidsthed...
Skrivetip: At skrive med flere hovedpersoner
Månedens bookhaul:

Bøger fået siden sidst #18 - januar - vlog edition...
Bøger fået siden sidst #19 - graphic novels - vlo...
Bøger fået siden sidst #20 - februar køb - vlog e...
Månedens tema:


SHARE:

2 kommentarer

 1. Dragon Age som bog? Hm... spøjst. Argh, nu får jeg lyst til at spille det igen (jeg mangler faktisk at spille 3'eren - har du prøvet det, og kan det anbefales?)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er lavet flere bøger og så den her samling af tre graphic novels. Åh, ja jeg har også helt lyst til at spille igen efter endt læsning. Jeg synes faktisk 3'eren var den bedste af dem, så det kan jeg helt klart anbefale at spille. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig