lørdag den 22. september 2018

Bøger fået siden sidst #39 - juni - vlog udgave

Ja, bedre sent end aldrig, kommer her min bookhaul for juni måned. Jeg har ellers længe debatteret om jeg skulle vise den, for den er fra før det blev vedtaget at man skulle gøre opmærksom på anmeldereksemplarer med ordet reklame - nå der var tale om omtale og ikke anmeldelse. Og i videoen fortæller jeg kun at jeg har fået bøgerne ind af døren, så derfor er det reklame. Så det nu er ? informeret efter reglerne. :0) (Jeg nævner også i videoen hvilke bøger jeg har fået tilsendt, så selvom jeg ikke siger ordet reklame i videoen, så skulle der vidst ikke være nogen tvivl om at jeg har fået dem tilsendt)

Jeg debatterede som sagt længe om jeg ville vise den her video jeg har filmen, men jeg gør det alligevel, for jeg vil rigtig gerne været være så synlig som mulig - ironisk nok så gør den nye regel at man har lyst til at lade være med at vise noget frem overhovedet. For det er dybt fjollet at kalde det reklame når jeg ikke får penge for det.

Fremadrettet viser jeg nok kun de bøger jeg har lavet for Turbine og bøger jeg har købt frem i mine bookhauls, og derfor kommer de ikke til at være hver måned som de ellers hidtil har været. Men for at bevare synligheden, så vil jeg fremover vise alle bøger jeg får tilsendt i min story på instagram, med ordet reklame.



Da videoen er så forsinket så har jeg allerede læst rigtig mange af bøgerne jeg viser frem og derfor også anmeldt rigtig mange af dem. Du kan altid finde ud af hvad jeg synes om bøgerne ved at klikke i fanen anmeldelser og finde bøgerne.







SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig