torsdag den 20. december 2018

Hjem til jul
Hjem til jul

Forfatter: Joanna Bolouri
Enkeltstående bog
Originalsprog og -titel: Engelsk, The Most Wonderful Time of the Year
Genre: Kærlighed, realisme, julebog
Målgruppe: Voksne
Udgiver: Palatium Books


Tak til forlaget Palatium Books for anmeldereksemplaret


En morsom og hjertevarm romantisk komedie at varme sig på i julen. 38-årige Emily har et godt job, fantastiske venner og som det vigtigste en vidunderlig lejlighed. Den er præcis 611 km væk fra hendes skøre og fordømmende familie, der blander sig i alt. Faktisk er det eneste, der kan sættes en finger på i Emilys liv, hendes nogle og 20-årige nabo Evan og hans hang til at flirte, høre høj musik og dyrke endnu mere højlydt sex … men han er ikke til mere besvær, end hun kan klare.


Hjem til jul er en af de få voksen julebøger som er oversat til dansk, så mine forventninger til bogen var skyhøje, og heldigvis så skuffede Hjem til jul ikke.

Faktisk finder jeg den bedre end rigtig mange engelske julebøger jeg har læst, for ofte virker det som om forfatteren bare tror man skal kombinere julemåneden med en historie de lige kan ryste ud af ærmet - og de historier føles aldrig ægte. Men kærligheden mellem Emily og Evan virker så ægte, at den næsten stråler ud af papiret. Jeg kunne godt have brugt endnu mere julestemning, men det kan jeg som bekendt aldrig få nok af.

Bogen er utrolig morsom og virkelig hjertevarm. At læse den var næsten som at se en rigtig god julefilm - dog havde den sine langsomme øjeblikke indimellem. Men det var på alle måder en feel good bog med en realistisk og moderne kvindelig hovedperson.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig