mandag den 24. december 2018

Rigtig glædelig jul!








Rigtig glædelig jul til jer alle sammen! Jeg håber I får masser af fantastiske julegaver og julede stunder med familie, venner eller bekendte.

I år føler jeg julen endnu mere (ja, det var åbenbart muligt) fordi min søn er blevet så stor, at han forstår meget mere af det der jul og hvad det handler om. Særligt forstår han sig på gaver og han har allerede set jule Mickey film en milliard gange.

Igen i år skal vi holde jul hjemme hos os selv og de sidste par dage har således været fyldt med hyggelige gøremål. Jeg elsker de få dage op til jul, pga. følelsen af at det gør løs lige om lidt og at julen stadig er på sit højeste og ikke snart er overstået.

Jeg har planer om at blogge regelmæssigt i julen, jeg har blandt andet en anmeldelse af George R. R. Martins Ild og Blod på vej. Samt Patrick Ness' Og havet var vores himmel. Og så skal jeg have gjort status over årets julelæsning som faktisk overordnet har været rigtig god. Så jeg regner med at være en masse tilstedet på bloggen imellem jul og nytår i år. Jeg håber I kigger forbi.




RIGTIG GLÆDELIG JUL!







SHARE:

4 kommentarer

  1. Hej Karin
    Jeg kigger forbi Skrivepulten dagligt og har gjort det i mange år efterhånden. Din blog er simpelthen så fin, jeg kan rigtig godt lide dine indlæg. Jeg læser selv meget, og ofte er det en bog, du har anbefalet, jeg bestiller hjem fra biblioteket. Så tak for det, og rigtig glædelig jul til dig. :-)
    Mange hilsner
    Majbrit Ravnholt Cramer

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Majbrit,

      Åh, tusind tak. Det gør mig simpelthen så glad!! <3 Tusind tak for det! Rigtig, rigtig glædelig jul til dig også! <3

      PS sig endelig til hvis der er nogle indlæg du godt kunne tænke dig at se mere af osv.

      Slet
  2. Svar
    1. Glædelig bagjul til dig også, sødeste Rikke! :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig