onsdag den 13. februar 2019

Bliv her


Bliv her

Forfattere: Elle Kennedy og Sarina Bowen
Originalsprog: Engelsk, 'Stay'
Serie: WAGs #2 (kan læses som en enkeltstående historie)
Genre: Kærlighedsroman
Målgruppe: NA (New adult/voksne)
Udgiver: Flamingo Books


Tak til Flamingo Books for anmeldereksemplaret


Hailey Taylor Emery har på fornemmelsen, at hendes yndlingsklient hos Fetch – en anonym online-leveringsservice, hun ejer – i virkeligheden er hockeystjernen Matt Eriksson. Selvom det er imod reglerne, at hun tjekker hans fil, er hun 95 % sikker på, at det er hendes livslange crush, hun hver dag sidder og skriver beskeder sammen med og hvis dagligdag, hun hjælper med at gøre lidt lettere. Da Hailey stadig slikker sårene efter et breakup, er hun fuldt ud tilfreds med lidt harmløs onlineflirting – indtil hun en dag bliver nødt til at møde sin klient. Ansigt til ansigt. Panik følger.


Jeg elskede Elle Kennedys 'Off-Campus' serie og ikke mindst hendes 'Royals' serie som hun har skrevet med en anden under pseudonymet Erin Watt. Så jeg havde utrolig høje forventninger til den her bog som Elle Kennedy har skrevet med Sarina Bowen. Egentlig er den her bog en bind 2 i en serie - og ja faktisk næsten en bind 4, fordi bøgerne 'ham' og 'os' også foregår i det univers, så den her bog er en del af en spin-off serie. Men jeg havde ingen problem overhovedet med at læse den her bog før de andre. Og jeg har kun fået lyst til at dykke ned i de andre her efterfølgende. Ja, faktisk er jeg allerede startet på 'Bare en chance' som er bind 1 i WAGs serien.

Historien her minder meget om 'Off-campus' serien, måske fordi den også handler om ishockeyspillere og kvinder med ben i næsen. Men i forhold til Off-campus serien så virker hovedpersonerne her til at være noget ældre. Vi følger i hvert fald Hailey som allerede har sin egen virksomhed og Matt som er en hockey-superstjerne. 

Jeg var utrolig godt underholdt og er kun blevet bekræftet i - endnu engang - at alt hvad Elle Kennedy røre ved, er virkelig godt. Jeg var utrolig godt underholdt fra start til slut og jeg elsker det moderne tvist Elle Kennedy og Sarina Bowen her har formået at strø ud over historien. Så det ikke føles som om man har læst den type kærlighedshistorie før. Jeg er fan.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Vil rigtig gerne snart læse denne bog, den lyder så sød! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er rigtig sød, så den kan du godt glæde dig til. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig