søndag den 10. februar 2019

Kærlighedsbøger jeg gerne vil læse i februar

I næste uge holder jeg Valentines dag uge og kommer med et indlæg hver dag - primært anmeldelser af kærlighedsromaner men på Valentines dag deler jeg min top 10 yndlings kærlighedsromaner. Men jeg har helt sikkert også tænkt mig at læse en masse kærlighedshistorier her i februar, og jeg har derfor udvalgt nogle stykker jeg gerne længe har villet læse - og genlæse som tilfældet er med Jane Austens 'Stolthed og fordom' som i øvrigt er min ultimativ yndlings kærlighedshistorie.

Kærlighedshistorier bliver ofte kaldt guilty pleasure læsning og egentlig er det meget rammende - for læsning af kærlighedshistorier kan sidestilles med en rigtig lækker æske chokolade - der er nemlig rigtig meget forpligtet fornøjelse i at læse kærlighedshistorier - som man godt ved hvordan ender, men er ret spændt på at se hvordan det lykkes for de to forelskede at finde sammen trods alle ods. Det jeg ikke bryder mig ved order er at det underforstået er skamfuldt at læse kærlighedshistorier - og det er da noget forbandet vrøvl. Jeg skammer meget personligt absolut intet over at læse kærlighedshistorier og jeg håber virkelig ikke at det er noget andre gør - heller ikke bare i en lille grad. ´Don't do it!

Det er ingen hemmelighed at jeg er stor fan af valentines day - for jeg synes kærligheden er vigtig at fejre. Det er den smukkeste og reneste følelse vi kan give til andre mennesker. Så ja, jeg synes Valentines day skal markeres, uanset om det er for at fejre partneren, sin veninde, sin mor eller sine børn.

Åh.. jeg kan se hvad der sker nu, jeg er i skrivehumør og skriver bare derud af uden at tænke på hvor langt det her indlæg bliver. Sorry - her er hvad indlægget egentlig handler om: Min kærligheds-tbr for februar:


Listen er bare en slags udvælgelsesliste for mig - sådan gør jeg gerne fordi jeg godt kan lide at vælge hvad jeg vil læse efter humør og ikke være 100% låst fast i hvad jeg skal læse. Så det er selvfølgelig ikke alle bøgerne jeg når at læse i februar, da jeg også har et par andre bøger jeg gerne vil læse. Jeg skal nok komme med en lille status om hvordan det er gået i min februar læsestatus.OBS: Nogle af bøgerne har jeg fået til anmeldelseSHARE:

4 kommentarer

 1. Åh, Stolthed og Fordom af Jane Austen er også SÅ skøn - måske den snart skulle genlæses? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er også en af mine absolutte yndlingsbøger og jeg elsker at genlæse den, så det gør jeg gerne med jævnemellemrum, men jeg kan godt mærke at det er langt tid siden jeg har læst den sidst. Jeg har virkelig savnet den.

   Slet
 2. Du kan godt glæde dig til Star Touched Queen. Jeg har hørt den som lydbog og den er rigtig sød og en perfekt fantasy/eventyr romance :) God fornøjelse med læsningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh… det lyder godt. Jeg er lige startet på den og indtil videre virker den i hvert fald super lovende.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig