mandag den 11. februar 2019

Life and Death

 





 Life and Death

Forfatter: Stephenie Meyer
Serie: Twilight saga #1,75
Genre: Paranormal, vampyrer
Målgruppe: Unge og opefter - alle Twilight fans


Bogen fås på dansk hos forlaget Carlsen, under titlen 'Liv og død'


Celebrate the tenth anniversary of Twilight! This special double-feature book includes the classic novel, Twilight, and a bold and surprising reimagining, Life and Death, by Stephenie Meyer.
Packaged as an oversize, jacketed hardcover “flip book,” this edition features nearly 400 pages of new content as well as exquisite new back cover art. Readers will relish experiencing the deeply romantic and extraordinarily suspenseful love story of Bella and Edward through fresh eyes.


Stephenie Meyer opnår fuldstændig det hun sætter sig for med 'Life and Death' - at bevise at Bella ikke er nogen damsel in distress, men bare et menneske i forhold til super-vampyrerne. Så hun skiftede køn og opfandt Boo i stedet for Bella og Edythe i stedet for Edward. Ja, alle personerne i bøgerne skifter køn, med undtagelse af Boo/Bellas forældre.

I starten fik jeg totalt Twilight chills. Det var næsten som at læse Twilight igen, for Stephenie Meyer har virkelig ikke lavet ret meget om på historien (måske ja lige præcis fordi hun ville bevise noget), og jeg synes også det var vildt interessant at se hvad forskellen på køn ville gøre for historien. Ja, jeg er lidt nørdet på den måde.

Oprindeligt skulle Stephenie Meyer bare skrive et forord til 10 års udgaven, men det syntes hun var for lidt, men omvendt var der for lidt tid til at skrive den eftertragtede 'The Mignight Sun' som er fra Edwards point of view som fans har sukket efter længe. (De første kapitler var leaked dengang kun skrev på det, og hun droppede helt projektet efter det blev offentliggjort).

Jeg nød virkelig historien set fra Boos synspunkt (og jeg overlevede endda at han hed Boo. ;0)) og man skal helt klart se det her som en ekstra ting. For det er klart 'Life and Death' vil altid føles som en dårligere kopi for dem der har læst Twilight først.




SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig