torsdag den 18. april 2019

The White Princess


The White Princess
Forfatter: Philippa Gregory
Serie: The Cousins' War #5
Genre: Historisk
Målgruppe: Voksne

Bogen fås endnu ikke på dansk - men de første bøger i serien gør


When Henry Tudor picks up the crown of England from the mud of Bosworth field, he knows he must marry the princess of the enemy house—Elizabeth of York—to unify a country divided by war for nearly two decades.

Det er skønt at være tilbage i den her serie igen som læser. Jeg elsker Philippa Gregorys historiske romaner med de stærke kvindelige hovedpersoner og historiens vingesus mellem linjerne.

I ’White Princess’ følger vi Elizabeth of York og hendes ægteskab med Henry Tudor. Jeg forstå ikke hvorfor det tog mig så langt tid at fortsætte på serien, for jeg har egentlig set frem til det her møde i historien hvor vi går fra York familien og over i Tudor familien. Elizabeth of York er nemlig mor til den berømte ’ægtemand’ Henry den 8. vis historiske periode også er noget så fascinerende.

Elizabeth har ikke været så deltagende i historien som hendes mor eller svigermor, men det er interessant at følge historien gang gennem hendes øjne, da hun hele tiden står på midten af konflikten. Uanset hvem der vinder konflikten så taber hun noget og det ved hun. Philippa Gregory viser det på en spændende og indlevende måde og jeg ser frem til at læse den sidste bog i serien hvor vi får slutningen på Elizabeth of Yorks skæbne og endelig skulle få Philippa Gregorys bud på hvem der dræbte de to små prinser i tårnet.SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig