torsdag den 9. maj 2019

Devil in springDevil in Spring

Forfatter: Lisa Kleypas
Serie: The Ravenels #3
Genre: Historisk, kærlighed
Målgruppe: Voksne

Bogen fås nu også på dansk, under titlen Den rebelske lady
Bogen kan læses som en enkeltstående, men jeg anbefaler at man starter med den første i serien, da der vil forekomme spoilers hvis man senere vil læse dem.


Most debutantes dream of finding a husband. Lady Pandora Ravenel has different plans. The ambitious young beauty would much rather stay at home and plot out her new board game business than take part in the London Season. But one night at a glittering society ball, she’s ensnared in a scandal with a wickedly handsome stranger.Det her er absolut min yndlingsbog i The Revenels serie indtil videre. Nej, hvor var den bare skøn. Endelig en hovedperson fra denne periode i historien der ikke ønsker at blive gift og tilmed er stædig omkring det. Bedst af alt var at det var troværdigt og gennemført hele vejen igennem historien. 

Pandora er en helt igennem fantastisk hovedperson at følge. Hun er selvstændig, humoristisk og tager ikke verdenen for alvorlig - med mindre altså at den vil have hende til at gifte sig. Pandora stiller tilmed kritiske spørgsmål til kønsspørgsmålet - og selvom det nok ikke var normalt for den historiske periode, så var der sikkert nogle der gjorde det, men om ikke andet så værdsætter jeg det i hvert fald i dag som læser. 

Lisa Kleypas skriver som altid forførende og på en måde så man automatisk bare lader sig rive med af personerne og karakterne. Vi følger historien fra to synspunkter - helten og heltindens og vi får også et par gensyn fra de to tidligere bøger. Alt sammen fungerer fint uden at flowet lider under det. 

Plotmæssigt var der faktisk nogle sving og drejninger som jeg ikke havde forudset. Ikke sådan store overraskelsesmomenter, men små ting, som gjorde det ekstra skønt at læse. 

Generelt er Lisa Kleypas' bøger bare en stor æske chokolade, især hvis man elsker historiske perioder, England, store kjoler og baller. 


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig