mandag den 30. september 2019

Bag masker


Bag masker

Forfatter: Trine V. Ipsen
Serie: Under skoven danser vi #2
Genre: Fantasy
Målguppe: Unge og opefter
Udgiver: Dreamlitt

Tak til Trine V. Jepsen og forlaget for anmeldereksemplaret


Adam. Ella fortryder allerede at have tænkt tanken. Hun får en klump i halsen og kan mærke det stramme let om øjnene. Hun tør næsten ikke tænke tanken videre, men en sadistisk trang til at prikke i såret får hende til at fortsætte. Der har intet nyt været fra Adam.


Jeg elsker virkelig kombinationen af fantasy og historiske begivenheder eller settings, og undre mig over, at det ikke findes mere end det gør. Her tager Trine V. Ipsen os med sikker hånd til Napoleon tiden. Ella er her i bind 2 sat til at spionere til middagsselskaber og opfange informationer. Adam er til gengæld blevet tilbage i skoven, hvor han utrættelig leder efter sin bror Noa. 

Historien tager lidt tid om rigtig at komme i gang (eller i hvert fald at sætte sig i mig som læser), men når den gør spredes uhyggen og spændingen fra siderne og ud i ens krop. Trine V. Ipsen er rigtig god til at beskrive især det uhyggelige og mystiske og kombinationen mellem det og den historiske setting er helt i top. Ella er en interessant hovedperson at følge og hun er måde snu og stærk.

På nogle områder føles bind 2 lidt som en brobog, altså en forbindelse fra bind 1 til en bind 3, men samtidig er den også sin helt egen. Særlig bogens midte synes jeg fungerede rigtig godt - der flyder det hele meget naturligt. 

Hvis man kan lide den første bog i serien, 'Under skoven danser vi', så bliver man på ingen måde skuffet over bind 2. Og man skal især tage og læse den hvis man vil læse noget som er anderledes, og man er ved at være træt af at læse den samme slags historie.


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig