fredag den 22. november 2019

The Worm and the Bird
The Worm and the Bird

Forfatter: Coralie Bickford-Smith
Genre: Billedbog
Målgruppe: Børn og voksne

Bogen fås endnu ikke på dansk


A beautifully illustrated picture book from the bestselling author of The Fox and the Star. Deep below the earth, Worm dreams of having more space. There's not much room down there. Above, Bird waits, through sun and rain and wind. As the day goes on, will they both find what they are looking for? This is a book about searching and hoping, and how the smallest moment can be beautiful.


Måske er det her i virkeligheden mest en billedbog for voksne. Historien er i hvert fald meget abstrakt og illustrationerne har en æstetik som nok tiltaler flere voksne end børn. Men vi ser også flere og flere eksempler på at billedbøger bliver lavet til voksne såvel som børn.

Jeg er begejstret for alt hvad Coralie Bickford-Smith laver. Hun har designet de smukkeste bogomslag blandt andet for Penguin classics. Tidligere har hun både skrevet og illustreret bogen 'The Fox and the Star' som virkelig var den fineste og smukkeste historie. Denne er holdt i samme stil. En meget enkelt historie med rammende budskab og vidunderlige smukke illustrationer.

Selvom historien her er kort, så handler den samtidig om mange ting. Den handler om hvordan en orm og en fugl kan have de samme følelser. Den handler om at den ene ønsker sig, det som den anden har. Den handler om håb og om at opnå det man drømmer om for at se lyset i et enkelt kort, men smukt øjeblik.

 

SHARE:

1 kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig