lørdag den 30. november 2019

Entertaining with Disney


Entertaining with Disney
- exceptional events from Mickey Mouse to Moana!

Forfatter: Amy Croushorn
Genre: Kogebog / eventplanlægningsbog
Målgruppe: Voksne

Tak til Plusbog.dk for anmeldereksemplaret
Bogen fås ikke på dansk


Celebrate your love of Disney with this gorgeous guide to creating magical and memorable events. Now everyone can experience the enchantment of their favorite nostalgic characters and stories with this stunning guide to throwing amazing Disney-inspired events. From birthdays, barbeques, and festive viewing parties to more formal occasions like weddings, receptions, and more, this comprehensive guide features plans for designing invitations and gifts, planning meals, decorating event spaces, and re-creating the "Disney magic" with costumes, crafts, and recipes.

Den her bog er helt fantastisk hvis man ligesom jeg elsker at planlægge og holde tema fødselsdage eller fester - og ikke mindst elsker Disney. Bogen er nemlig fyldt med ikke mindre end 12 Disney inspirerede arrangementer med ideer fra alt lige fra fødselsdage, til filmaftener, gril aftener og Bridal Shower brunch.

Hvad med at holde en Peter Pan 'Never Grow Up' fødselsdagsfest eller en Disney Villains Halloween Græskar udskæringsfest eller en udendørs filmaften i Aladdins ånd eller hvad med Askepots 'På slaget tolv' nytårsfest ….

Jeg elsker seriøst alt ved det! Jeg elsker hele konceptet og jeg synes bogen er virkelig godt udført. Der er smukke billeder der viser alle detaljerne som både kan inspirere eller laves én til én. For selvom der er lavet mange detaljerige pynte-genstande, så er der også en udførlig beskrivelse af hvordan de er lavet. Nogle af tingene kan måske være lidt svære at finde, som f.eks. en serveringsskål der er udformet som et græskar. Det kan selvfølgelig altid skaffes - det kan alt vel mere eller mindre, men det gør det lidt mere besværligt og dyrt. Og personligt ser jeg det mere som inspiration til hvad jeg selv kunne finde på at lave. Men jeg elsker at alt er beskrevet ned til mindste detalje, for det synes jeg faktisk sjældent det er i den slags bøger normalt.

Opskrifterne er meget amerikanske og med det mener jeg at mange af opskrifterne ikke er lavet helt fra bunden, og der er i stedet brugt færdige produkter til mange af opskrifter. F.eks. står der i opskriften med Arendelle winter waffles at der skal bruges frosne vafler. Ander steder står der også nævnt ingredienser eller færdige produkter som vi ikke har i Danmark.


Og det er helt sikkert heller ikke de sundeste opskrifter. For at tage eksemplerne med vaflerne igen, så skal der serveres både pøler og bacon til - og gerne kanelsnegle. Hvor de fleste herhjemme nok havde valgt at kører med lidt sirup, flourmelis og masser af bær.

Men på trods af det så synes jeg bogen er virkelig fin og enormt inspirerende. Alle eventsene der er beskrevet i bogen er virkelig flot udført og opskrifterne er ret nemme lige at tilrette efter danske standarder.

Bogen er virkelig gjort meget nem at gå til og den er super brugervenlig (og ikke mindst flot). Den er fyldt med virkelig fine og sjove detaljer som passer ind i temaet. Et eksempel på brugervenligheden er at der til sidst i hver af kapitlerne af hver af de 12 events er skrevet en planlægningsliste så man kan se hvad man kan lave flere dage eller uger i forvejen og hvad der skal laves dagen derpå.

Der er virkelig tænkt over det hele og kreativiteten er i højsædet. Bogen vil helt sikkert kunne begejstre enhver Disneyfan om man så selv er Disneytosset (som jeg) eller planlægger at give sine Disneyglade børn den fineste Disneyfest.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig