mandag den 6. januar 2020

Blogstatus 2019

I 2019 blev det endnu mere tydeligt at instagram har overtaget meget af den interaktive del som nu er yderst sjældent på bloggen. Og på mange andre områder synes instagram også at have overhalet blogmediet.

Instagram gør det nemmere at snakke med sine læsere og det er langt nemmere at få en respons af en art. Ikke fordi at jeg blogger eller instagrammer for at få respons, for jeg følger selv bloggere og instagrammere uden nogensinde at kommentere hos dem, men fordelen er selvfølgelig at man bedre kan måle hvad folk rigtig gerne vil se eller have ud af ens instagram-profil. Det er langt svære på bloggen.

Men jeg ved at der sidder en del af jer stadigvæk og kigger med herinde og mange af jer er ikke på instagram. Nogle har jeg snakket med på fantasyfestivallen og det lidt historik jeg kan trække ud af bloggen taler også sit tydelige spor. Så jeg har ikke lige umiddelbart planer om kun at blive bookstagrammer - for jeg vil også savne det her medie alt for meget, for jeg synes det kan noget andet. Og jeg kan rigtig godt lide kombinationen af begge dele - og ja, også youtube hvis jeg får tid til at lave flere videoer med en baby der venter om hjørnet. Det håber jeg.

Dermed sagt så går jeg stadig og rumler med at lave et par ændringer her og der. Jeg kunne godt tænke mig at bruge bloggen til igen at lave sjovere indlæg - eller tema/debat indlæg. Eller måske også skrivetips som i gamle dage. Der er gået rigtig meget anmeldelse i det og selvom det har været fint, så kan jeg ikke længere holde samme tempo og det er egentlig også ok. For jeg brænder mere for at skrive andre ting - lave lister og anbefalinger. Plante læseglæde og støtte skrivetrang. Dyrke genre og danske forfatterinterviews og meget mere.

Det er selvfølgelig ændringer der vil komme gradvist - og den første og største ændring - der allerede er i gang - er at jeg nu vil blogge hver 3. dag frem for hver anden dag, som jeg har gjort indtil nu. Men her i januar kommer bloggen til at ligne meget sig selv med diverse årsstatusser og refleksioner, det ved jeg allerede nu, for mange af indlæggene er allerede planlagte, fordi jeg også lige har en baby som er på vej her i januar også. 

Men jeg glæder mig til de nye forandringer i det nye år og håber I stadig har lyst til at følge med. 
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg elsker Skrivepulten, og jeg har ikke instagram, så jeg følger i hvert fald med og synes, det er skønt, at du fortsætter. Jeg nyder dine indlæg, Karin, uanset hvor ofte du lægger noget ud. :-)

    SvarSlet
  2. Dejligt at du vil holde bloggen i live. Jeg synes det er rart at kunne følge med på flere platforme og synes også at de kan noget forskelligt. Men selvfølgelig skal det også give mening for dig og familielivet, så jeg håber du kan finde en god balance ��

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig