tirsdag den 4. maj 2021

5 minutter i godnat - fortællinger fra Andeby

 5 minutter i godnat - Fortællinger fra Andeby


Af Disney

Serie: 5 minutter i godnat

Målgruppe: Omkring 3-6 års alderen

Originalsprog: Engelsk

Genre: Børnebog

Udgiver: Carlsen

Tak til Bog&ide for anmeldereksemplaret / reklame


13 korte historier - perfekt til godnatlæsningen. I denne højtlæsningsbog får du tretten herlige historier fyldt med skønne illustrationer med et stort udvalg af de herlige figurer fra Andeby. Mød både Anders And, Mickey, Minnie, Pluto, Andersine, Fedtmule og mange andre. 


Jeg har været stor fan af '5 minutter i godnat' billedbøgerne siden de udkom. Jeg synes det er et smadderfint koncept. Jeg elsker især den med Disneyklassikerne hvor man har lavet nye historier - og især den med jul. Der er lavet flere forskellige, blandt andet om Peter Pedal og Rasmus Klump, men nu er de også lavet denne med fortællinger fra Andeby. Vi har forgæves forsøgt at få den ældste til at kunne lide Anders And blade, men jeg er bange for at det er for tidligt vi har introduceret det, men denne her bog fungerer helt perfekt. Fortællinger fra Andeby (og de andre bøger i serien) passer til børn omkring 3 til 6 års alderen. Der er ikke alt for meget tekst, men der er lige lidt og så er der masser af billeder at kigge på under læsningen. Det tager kun fem minutter at læse en enkelt historie og derfor helt perfekt til at sidde og have lidt ekstra nærvær inden puttetid - og ikke mindst til at komme ned i gear efter en aktiv dag. Med andre ord, selv helt travle børnefamilier kan nå at læse sammen i fem minutter inden sengetid. 

Bogen indeholder tretten historier som både kommer omkring venskab - at lave ting sammen og ikke hver for sig - historier om at det er ok at fejle, en cowboyder historie, en med Pluto i centrum. Alle historierne indeholder Mickey, Anders And, Andersine, Minnie, Fedtmule og Pluto men der er også et par gæster hist og pist i nogle af historierne, blandt andet Rip, Rap og Rup og Mik og Mak.Jeg elsker illustrationerne. De store, farverige og bare lækre at kigge på med deres fine detaljer og farvelægning.

Alt i alt en virkelig fin bog, der bragte lykke herhjemme og jeg har fået endnu større forventninger til at ældste kommer til at kunne lide Anders And blade eller Jumbobøger når han bliver ældre. SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig