lørdag den 26. juni 2021

9 år som bogblogger

For to dage siden blev det officielt 9 år siden jeg startede med at blogge og jeg ville egentlig have lavet indlægget der, men you know, life med to små børn er lig med at ordet planlægning ikke længere findes. 

Der er sket meget i mit liv i de 9 år jeg startede med at blogge men en ting har været konstant og det er min taknemmelighed for at I læser med. Jeg er så taknemmelig for at I sidder derude og har lyst til at læse med på mine meninger og holdninger om litteratur - for dem har der været masser af i årenes løb. Jeg elsker at dele min læseglæde med jer og det har jeg slet ikke lyst til at stoppe med. Og I skal vide at jeg på ingen måde tager jeres tid forgivet. 

Jeg har masser af ideer til bloggen og masser af lyst til at formidle stadigvæk efter alle de år, men for mig er tiden det store problem for der er SÅ mange ting jeg gerne vil. Jeg vil gerne skrive flere bøger, være den nærværende mor, ligge lidt flere timer i et møg spændende job, dygtiggøre mig med diverse kurser (trænger seriøst til at tage det kommakursus snart) og ikke mindst så vil jeg også gerne have tid til bare at dovne den og hygge mig med min mand. 

Har jeg gennem årene leget lidt med tanken om hvor meget tid jeg vil frigive hvis jeg ikke længere bloggede? Det vil være løgn at sige at jeg ikke har men faktisk har det altid været en ret hurtig forbigående tilstand for jeg elsker at blogge. Jeg elsker at formidle til jer og jeg elsker bookstagram miljøet hvor jeg i høj grad selv bliver inspireret. Er det nogen gange lidt uinspirerende ikke at have tid til at lave vlogs og alle de blogindlæg jeg går med i hovedet. JA! Enormt meget og det kæmper jeg lidt med. Men jeg har ikke lyst til at nedprioriterer bloggeriet mere end det er i forvejen. Jeg drømmer tilgengæld om at gøre det mere, selvom jeg ved at der nok ikke lige bliver fra den ene dag til den anden. Så ja, jeg kommer helt sikkert til at blive ved med at prioriterer bloggeriet og bookstagrammeriet fremadrettet for det er en berigende del af mit liv. 

Så kæmpe tak til jer for at give mig nogen at skrive til. For at fejre jer så har jeg lavet en giveaway, der kører over på min instagram profil. Det er 300 kr. til Bog & ide man kan vinde. Så hvis du kunne bruge lidt sjov til din sommerferie (anbefaler ikke at rutsje og læse samtidig) så kig over på min instagram her: https://www.instagram.com/p/CQk2oHhB20d/
SHARE:

2 kommentarer

  1. Tillykke med det - fedt at du stadig er i gang :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak skal du have og lige over :) <3

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig