torsdag den 19. januar 2023

Blogstatus for 2023

 Jeg har svært ved at erkende, at jeg ikke kan nå alt det jeg gerne vil, og derfor prøver jeg stadig på at nå alting til mine evige utilfredshed. Jeg har svært ved at slippe den her blog, pga. hvad den engang var. Jeg begræder lidt, at jeg ikke længere har den tid jeg havde engang til, at skrive om alt muligt litteratur, både det skrivetekniske og anmeldelserne og anbefalingerne. Men faktum er, at jeg bare slet ikke har tiden længere, og I er også så småt flygtet fra bloggen. Jeg er i tvivl om hvor mange af jer der stadig er her, eller om I alle nu er på instagram. Og jeg er ikke så motiveret for længere bare at skrive ud i luften, til den enkelte der måske lige falder over det. Eller jo, på en måde. Det er det jeg har lyst til, men det er ikke det jeg har tid til. Når man får børn så er benhårdt prioriteringen en gave, og det er en gave jeg ikke har været så heldig at få.

Der jeg vil hen er, at jeg skære kraftigt ned på bloggen, eller det gjorde jeg allerede fra oktober sidste år. Jeg vil lægge mere af min energi i at formidle på instagram, da det virker som om det er dér folk er. Hvilket betyder, at jeg nok kun kommer til at lave en blogpost i ny og næ. Jeg tror vi snakker et par stykker om måneden, det er i hvert fald mit mål.

Nu ved I i hvert fald hvordan landet ligger, jeg vil så nødig have, at nogen føler at de hele tiden går forgæves her på bloggen og så er det bedre at tage en konsekvens af det. Du kan finde mig lidt mere regelmæssigt på www.karinhald.dk, men der skriver jeg mest om mine egne bøger, film, mad, familieliv og faktisk ikke så meget om bøger. Bøgerne vil jeg stadig formidle. Jeg kan ikke lade være, men det kommer til at foregå over på min instagram-profil @skrivepulten. 


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig