lørdag den 1. juni 2024

Sommerlæstelisten 2024


 
 
 
Første sommerdag er lig med årets sommerlæseliste. Her er hvordan min ser ud i år. Jeg vil gerne nå at læse de her bøger i løbet af sommeren. Det er ikke sikkert jeg når helt i mål for der kommer helt sikkert nogen bøger ind fra sidelinjen som råber højere. Men jeg vil se, om jeg kan nå så mange som muligt.
 
 Jeg kommer til løbende at opdatere min læseliste på story på min instagram, så jeg håber I har lyst til at følge med. Men jeg kommer selvfølgelig også med en opdatering her på bloggen, tradition tro.
 
 
 
 
 

Her er hele min sommerlæseliste:

 
 

 
Jeg nåede aldrig længere end det første kapitel af Middelmarch i foråret, så den har jeg store ambitioner om at nå. Derudover så har jeg så svært ved at vente på Bridgerton anden del, at jeg vil genlæse Pens og Francescas historier. Og så har jeg som I kan se masser af andre skønne eventyr at se frem til. Fables er faktisk nok den jeg har set mest frem til og nok der jeg begynder, for Fables har jeg ventet helt utrolig langt tid på. Det er en fortsættelse til den helt igennem ikoniske serie om fabler der lever i vores almindelige verden. Jeg glæder mig til at se hvor Bill Willingham nu tager os hen. 

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig