søndag den 3. juni 2012

Write or die

Jeg har før nævnt det vigtige i at få ord ned på papir. Her er måske lidt hjælp til det:

En ting jeg har opfanget i bussing twitter...

http://writeordie.com/

Der er flere udenlandske forfattere der bruger det, og ligefrem sværger til det.

Hvad er det! Jo... ser I, det er en web udgave hvor du skriver hvor mange ord du vil have skrevet inden for en pågældende tid. Og så går du ellers i gang med at skrive. Hvis du går i stå... ja så kan den ligefrem begynde at slette dine ord hvis ikke du reagere på de røde advarsler inden!! Eller måske noget højt musik kan vække dig!! Det må man da sige at kunne motivere en hva'... at den sletter ens ord som man ENDELIG har fået skrevet ned!!
Jeg skal helt klart prøve det, for hvor mange fagbøger, om at skrive, har jeg ikke læst hvor der står at hurtigskrivning er vejen - for der slår man al kritik fra. Man giver sig selv lov til at skabe frem for hele tiden at tvivl og stille spørgsmål. Spørgsmålene høre research fasen til! Så Write or die skulle altså hjælpe en med at skrive mere rent... huh....

Så her er mit forslag, læg en plan inden du sætter dig ned og skriver. Hvad skal denne scene/kapitel handle om. Sæt den så eventuelt til 1000 ord på 45 minutter til en time. Gerne mere, og HUSK ingen redigering.


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig