torsdag den 23. maj 2013

Fra Papir til Skærm #6

Der er flere og flere bøger der efterhånden bliver lavet til film eller tv-serier, især YA bøger er i øjeblikket ret populære. Har vi ikke alle en yndlingsserie som vi ville ønske vi kunne se på det store lærred? Så løbende vil jeg kommer med en post når der er sket noget nyt. Det kunne være udgivelsesdato, plakater, nye annonceret titler, castings, trailers mv.


Der er sket rigtig meget det sidste stykke tid, især i serie verdenen, men som altid skal jeg nok prøve at gøre det overskueligt. Du er også meget velkommen til at spørge ind til din yndlingsserie. Det kan være lidt svært at ramme alle interesser. ;0)
Nye filmatiseringer

Pride and Prejudice and Zombies filmen har fået en director. Rygtet lyder også på at det bliver Lily Collins som skal spille zombie udgaven af Elizabeth Bennet. Hvis filmen bliver til noget, udkommer den højst sandsynligt i 2015.

Lionsgate er i gang med planlægning af filmatisering af The Night Circus

Insurgent, efterfølgeren til Divergent, har allerede fået en manuscript forfatter (Brian Duffield), selvom Divergent ikke engang er færdig med at optage endnu. Yay.

Det samme gælder City of Bones efterfølgeren City of Ashes, den er nu også officielt green-lit.

The 5th Wave af Rick Vancey som lige er udkommet på bog, er allerede på vej mod the big screen.

The Maze Runner og The Vampire Diaries: Blood Sisters er påbegyndt filmatiseringen i denne måned.

Ally Condies Matched is in the Works

20th Century Fox har opkøbt filmrettighederne til Shatter Me af Tahereh Mafi
Nye Tv-serier med trailers


Til efteråret starter en spin-off af Avengers, nemlig Agents of SHIELD, på det amerikanske tv. Det er helt klart en must see for mit vedkommende.Dracula er endnu en af de serier vi kan se frem til og som ruller hen over de amerikanske skærme til efteråret. Med Jonathan Rhys Meyers i hovedrollen. Den er der heller ikke nogen tvivl om at jeg skal se!Reign kommer også til efteråret. Faktisk blev Reign valgt i stedet for The Selection, så det burde være grund nok til ikke at se den. Men... jeg bliver nu nok nødt til at se den alligevel.
Once Upon a Time in Wonderland, er en spin-off af Once Upon a Time. Tror jeg også jeg bliver nødt til at se. Hold da op jeg får travlt. ;0)The Tomorrow People virker også rigtig spændende, den bliver sammenlignet med den fantastisk serie Heroes.The Originals som er en spin-off af The Vampire Diaries, hmm.. den har jo selvfølgelig den fordel at den ikke har winy Elena.Teen Wolf sæson 3 starter 3 juni på mtv.True Blood sæson 6 starter igen den 16 juni på amerikansk tv.


Canceled og renewed serier

Delirium's pilot blev afvist af FOX. Øvøv. Det samme gjorde The Selection. Endnu mere ØV. Deliriums manus er blevet lagt ud på nettet, LÆS DE 60 SIDER HER

Arrow, Beauty and the Beast, Dallas, Downton Abbey, Elementary, Girls, Game of Thrones, Grimm, Hart of Dixie, Mad Men, Nash Ville, Once Upon a Time, Pretty Little Liars, Revenge, Revolution, Suits, Sherlock, Supernatural, Teen Wolf, The Borgias, The Carrie Diaries, The Vampire Diaries, True Blood og Vikings fortsætter. Nævnte jeg ikke din favorit, så find den på listen herCasting


Den nye Cinderella har fået tre nye castings. Lily James (Downton Abbey) som Cinderella, Richard Madden (Game of Thrones) som Prince Charming og Cate Blanchett som Lady Tremaine.

The Fault in Our Stars har castet Ansel Elgort som Augustus Waters, som skal spille overfor Shailene Woodley som Hazel. Ligenu spiller de begge med i Divergent, som bror og søster faktisk.

En lang række bipersoner er nu castet til Vampire Academy: Blood Sisters, se dem alle her

Se de to billeder af Divergent og læs casting listen her

Avengers 2 får to nye Marvel karakterer, Quicksilver og Scarlet Witch, det vides endnu ikke hvem der skal spille dem. Du kan se hvilke karakterer der indtil videre er med herTrailers 


Man of Steel
The Wolverine
Ender's Game


Plakater


Jeg elsker de her Man of Steel plakater, jeg er helt vild med ideen om Henry Cavill (The Tudors) som Supermand. Jeg tror han giver Supermand karakteren det han har brug for. Nemlig lidt mindre skoledreng og lidt mere dark.

 
 
 

Også fra The Tudors er Jonathan Rhys Meyers jeg er mega fan af. Han spiller Valentine i City of Bones.
Percy Jackson. Need to see now!


Andet

Hvis du er stor fan af The Great Gatsby, så kan du se en interactive bog med flotte billeder og tekst og følge hvordan filmen blev til. Se den her De er bare SÅ fortryllende og sansende de billeder, jeg får helt lyst til at tage ind i biografen og se filmen.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Er det bare mig eller ligner Percy og Anabeth ikke de to andre skuespillere fra den første film? Det kan også godt være at de er blevet voksne?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej, det er de godt nok de samme. Men de er også blevet noget ældre, det kan man godt se.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig