lørdag den 10. oktober 2015

Fra papir til skærm #26

Indlægget hvor jeg skriver hvad der sker, siden sidst, indenfor 'bøger-der-bliver-lavet-til-film-eller-serier-verdenen'Endnu en John Green film - Looking for Alaska bliver den næste i rækken


Hvis ikke det var fordi J.K. Rowling har penge nok så ville jeg nok have været mere negativ over at hun nu splitter teaterstykket op i to. I stedet tror jeg det må være fordi hun simpelthen har en for lang historie at fortælle til at det kan koges ned til en teaterforestilling.
Og da jeg lige skulle finde link til en kilde, faldt jeg lige over J.K. Rowlings egen twitter besked, hvor hun rent faktisk siger at det er pga. historiens længde:
J.K. Rowling:
Due to the epic nature of the story we’ve been working on, Harry Potter & the will be in two parts! @HPPlayLDN

YES så skal jeg til London to gange!! :0) God nyhed til mig.


Avengers: Infinity War bliver delt op i to, og det bliver sidste film med det originale (FANTASTISKE) cast


Shatter me bliver lavet til tv-serie


Maisie Williams er blevet castet til The Forest of Hands and Teeth


Maxe Runner trilogien bliver fuldendt som film-trilogi


What!? Choose your own adventure filmatisering? Really? How??
Nye Trailers:

 
Junglebogen - liveaction trailer


Junglebogen var måske ikke den live-action film jeg så mest frem til, en lille dreng og en masse computer-skabte dyr, er i bund og grund måske ikke så live-action agtig. Men den ser flot ud og det er jo Disney, så mon ikke den er yderst se-værdig.

Pride and prejudice and zombiesDen her film er jeg personligt, MEGET spændt på.
Jeg var ikke fan af bogen, men filmbranchen har før lavet tvivlsomme bøger, fungerer på film.

 
Shadowhunters tv-serie


Hmmm... jeg er meget spændt på den her også. Umiddelbart synes jeg ikke traileren overbeviser mig om at det bliver fantastisk, men nu må vi se.


Sherlock specialFør fjerde sæson af Sherlock får vi en 1800-tals udgave af Sherlock Holmes som Doyle oprindeligt havde tænkt den - med selvfølgelig Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i rollerne. YES! Jeg glæder mig! Jeg elsker den serie! Og en julespecial lyder bare fantastisk.

Marvel's Jessica Jones tv-series teaser
Jeg ELSKER at vi får kvindelige superhelte serier nu! Det er jeg stor fan af og jeg skal da helt sikkert også se den her.
SHARE:

2 kommentarer

 1. Åh, der kommer simpelthen så mange spændende udgivelser!
  Den der 'Pride and Prejudice and Zombies', ved jeg dog ikke helt hvad jeg synes om.. Den virker interessant, men også dels .. overdrevet? Interessant bliver det i hvert fald! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, bogen er i hvert fald meget overdreven og ikke nær så humoristisk som jeg havde troet, så det håber jeg virkelig filmen laver om på. Enig, super spændende filmatiseringer vi går i møde-

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig