fredag den 28. september 2018

Kamp til stregen

Kamp til stregen

Forfatter: Elle Kennedy
Serie: Off-campus #4 - men de kan læses selvstændig af hinanden.
Originalsprog: Engelsk, The Goal
Genre: Kærlighed, realisme
Målgruppe: Voksne (NA)
Udgiver: Flamingo Books


Tak til Plusbog.dk for anmeldereksemplaretDet er sidste år på college, og Sabrina James har planlagt sin fremtid ned i mindste detalje: Først skal hun have sin eksamen, så sparke røv på jurastudiet og derefter lande et velbetalt job i et brutalt effektivt advokatfirma. Med i planen for at undslippe sin skamfulde fortid er helt sikkert ikke en toplækker ishockeyspiller, der tror på kærlighed ved første blik. Men nogle gange er en enkelt nats sydende hot sex og overraskende stor ømhed alt, der skal til for at vende op og ned på dit liv.Efter næsten lige at have læst og anmeldt 'Dømt ude', som jeg var liidt skuffet over, var jeg lidt modvillig efter at komme i gang med denne sidste bog i serien. Jeg bliver i stigende grad irriteret over sexscenerne der bare fylder mere og mere, når man læser de her bøger i træk. Men åh, hvor er jeg glad for jeg læste Kamp til stregen. Hvor var det bare virkelig en skøn læseoplevelse.

Udover at jeg elsker Elle Kennedys skrivestil og humor, så er det særligt personerne der gør det til en virkelig fantastisk læseoplevelse i det her tilfælde for mig, men måske også fordi Elle Kennedy lige sniger et par alvorlige temaer ind hist og her - uden at de fylder i historien. Derudover er hun som sædvanlig i sit es med at skrive hede øjeblikke mellem to mennesker, så man ikke kan undgå andet end at blive forelsket i deres kærlighed til hinanden.

Sabrina er en kvinde der ved hvad hun vil have og man kan ikke andet end at være imponeret over det hun har opnået. Hun er det man på dansk kalder et mælkebøtte barn, at selvom hendes opvækst ikke har været lige så solskinsgul som andres, så kæmper hun sig op og stråler over mange af de andre. Hun har ben i næsen og er dejlig selvstændig.

Tucker er virkelig en skøn fyr og jeg føler lidt at hans type er alt for lidt repræsenteret i kærlighedsromaner - og det er virkelig en skam. Han er ikke en badboy eller alpha han, men han er bare grundlæggende virkelig en sød fyr. Sådan en type som man håber ens søn vokser op og bliver.

Du skal læse Off-Campus serien hvis du bare gerne vil læse noget fjerlet og ren uforpligtigende underholdning. Hvis du gerne vil mærke sommerfugle i maven og grine med personerne. Og ellers ikke er bange for en sexscene i ny og næ. Hvis du elsker at læse den her slags bøger, så er Off-Campus serien uden tvivl en af de bedste der findes.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig