fredag den 14. september 2018

Pottermore Presents #1 - #3


Pottermore Presents:

#1: Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies
#2: Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists
#3: Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide      

Forfatter:
J.K. Rowling
Serie: Pottermore Presents #1 - #3
Genre: Små noveller - fantasy
Målgruppe: Fans af Harry Potter

Bøgerne fås endnu ikke på dansk og indtil videre kun som e-bog.


Pottermore Presents is a collection of J.K. Rowling’s writing from the Pottermore archives: short reads originally featured on pottermore.com with some exclusive new additions. These eBooks, with writing curated by Pottermore, will take you beyond the Harry Potter stories as J.K. Rowling reveals her inspiration, intricate details of characters’ lives and surprises from the wizarding world.

Disse tre korte historier indeholder faktisk ikke så meget ny tekst. Det er tekst der har eksisteret på pottemore i langt tid, men nu er de blevet mere tilgængelige. Jeg læste dem i sin tid på pottemore og nu igen. De tilføjelser der er blevet lavet i bogen, er en slags sammenkædende tekst, som er skrevet af folkene bag pottemore? 'The Pottemore editor' står der bare og jeg tror ikke det er Rowling i hvert fald og det generer mig lidt at det ikke helt er klart hvem den her person er.

De små tekster fra Rowling er små bidder af information omkring Harry Potters magiske verden. F.eks. får vi McGonagalls livshistorie og beskrivelse af Hufflepuffs Common Room, som vi jo aldrig får at se i Harry Potter bøgerne. Der er i hvert fald masser af skønne info for en sand Harry Potter fan.

Lad os lige tage et øjeblik og nedstirre de smukke, smukke omslag. Jeg håber sådan at de her bøger engang udkommer i fysisk udgave, for hold da op hvor vil jeg gerne eje dem og stå med dem i hånden. Det er altså ikke det samme som at have dem som e-bog.


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig