torsdag den 21. september 2023

Jeg har skrevet en ny fabeldyr-bog

 


 

Måske du allerede har set det på min instagram, men hvis du ikke følger med der, så kommer der her en lille opdatering på min nyeste udgivelse:

Som er 'Nordens Fabeldyr og andre væsner fra nordisk mytologi'.

Den udkom i fredags den 15. september og har indtil videre høstet to fine anmeldelser, så det gør mig bare vældig glad. 

Den er en slags selvstændig fortsættelse til 'Fabeldyr og andre magiske væsner' so du kan læse mere om her eller på Turbines hjemme side her


Du kan, hvis du har lyst, tilføje bogen på din læseliste på GoodreadsBogen kan købes og lånes der hvor du køber og låner dine bøger. På mit forlag Turbines hjemmeside kan den købes til 250 kr,-


Det skriver forlaget om bogen:

Mød nordens fabeldyr i ny fagbog af Karin Hald

Odins ottebenede hest, Sleipner, galoperer gennem luften.

Den gigantiske Fenrisulv hyler i sin hule.

Og dybt nede i havet lurer Midgårdsormen.

Kom med til en verden, hvor de nordiske fabeldyr går frit omkring. Lær mere om dragen Fafner, de vilde valkyrier, jætterne, dværgene og Thors gedebukke, Tandgnost og Tandgrisner. Hør om de myter, der er blevet fortalt gennem hundredvis af år, og test din egen viden i bogens ”Fup eller fakta”-quizzer.

“Nordens fabeldyr og andre væsner fra nordisk mytologi” af Karin Hald er spækket med fascinerende historier, overraskende facts og forslag til sjove aktiviteter, du kan lave med familie og venner. Bogen er skrevet i lix 26 og er rigt illustreret med fotos og illustrationer. I samme serie findes “Fabeldyr og andre magiske skabninger”.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig