onsdag den 24. januar 2024

2024 udgivelser jeg ser frem til og hvorfor

Jeg synes ikke det er mange bøger, jeg har set der udkommer i 2024, som jeg ser frem til. Jeg går ud fra, at der kommer mange flere end disse fire – eller måske fem. Jeg håber i hvert fald at Rebecca Yarros' bind 3 i The Empyrean serie kommer i 2024, men der er intet nyt om den endnu. 

Og jeg håber lidt på at Leonora Christina Skov også udgiver det manus hun sidder med i år. Og selvfølgelig ser jeg frem til Julie M. Days og Nathali og Bettina Lianes nye i Awen serie, og mange andre de danske forfattere jeg læser, men der er ikke nogen datoer eller noget officielt at dele endnu.

Ellers ser jeg frem til disse fire titler som jeg ved udkommer i år:

 

 

30. januar

Den her udkommer jo lige om lidt og jeg har allerede forudbestilt bogen (hvilket jeg i øvrigt har gjort med alle fire bøger listet her) og det selvom jeg faktisk slet ikke har læst en eneste roman i 'a crescent city' serien endnu. Jeg går lidt og gemmer på dem som en rigtig god æske chokolade.
 
25. april
 
 Jeg har indtil videre kun læst 'Twin Crowns' bind 1 i serien, men jeg ser alligevel stadig frem til bind 3, for så kan jeg læse både bind 2 og 3 lige efter hinanden.
 
 
 
 
 
21. maj (obs bliver nok et anmeldereksemplar)
 
Den her lyder simpelthen så skøn når man læser om den, at det er den danske bog jeg ser frem til at læse i år. Jeg er rigtig spændt på at se hvor godt et skrivepar Anne-Grethe Bjarup Riis og Thomas Rydahl viser sig at være. 
 
 
 
 
 
 

 
 24. september

 Ny tilføjelse: Jeg havde glemt den her, men den skal da også på listen.
 
 
 

 22. oktober

En julebog i Caraval serien!! Count me in! Bogen er 'kun' en novelle, men den er på omkring 250 sider, så vi kommer til at få masser af skøn julestemning og gensyn med Scarlett og Tella.


 

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig