onsdag den 7. februar 2024

Blogstatus og hvad du kan forvente af mig og skrivepulten i 2024

 


 

 

Det her indlæg blev lidt længere end først tiltænkt og hvis du bare gerne vil have highlightsene, så kommer de i kort form her:

 

  • Bloggen Skrivepulten holder jeg opdateret minimum 2 gange om måneden
  • Youtube ligger stille indtil jeg får mere tid
  • Tiktok bliver meget sporadisk opdateret
  • Instagram er der du vil se/høre mest fra mig, og den vil jeg sørge for at holde regelmæssigt opdateret 
  • Indholdet ønsker jeg bliver mere en blanding af drypvis anbefalinger, idybdegående anmeldelser og tanker om skrivning/skrivetip/skriveteknik og i stories på instagram vil jeg dele min læsning løbende med jer. 
  • Min instagram der hedder karinhald kommer til at fortsætte med at være en blanding af forfatterprofil/grafikerprofil med en snert af hverdagstemning

 

 

 

Kan man være litteraturformidler uden at skulle skrive idybdegående anmeldelser:

Selvom jeg tidligere har skrevet andet på min instagram, så er jeg faktisk kommet frem til at jeg savner idybdegående anmeldelser og faktisk er kommet til at føle mig mindre som litteraturformidler ved ikke at have haft så mange i en periode. 

Det er sandt at jeg har et travlt job (som jeg heldigvis elsker) og jeg har en småbørnsfamilie (som jeg elsker endnu mere) – at jeg vil prioritere at skrive mine egne bøger. Men det er også sandt, at jeg føler, at jeg stadig har noget jeg kan bidrage med i form af litteraturformidler, og at jeg savner at gøre det mere, end jeg gør.

Jeg vil så gerne bidrage til at skabe mere læseglæde. For jeg føler at læsning er lige så vigtig som at trække vejret. Og det uanset hvad du læser. 

Så jeg har planer om igen at skrive mere idybdegående anmeldelser men med drypvis korte anbefalinger indimellem. Bloggen og noget om regelmæssighed

Som jeg har nævnt tidligere på året, så er jeg ikke klar til at lukke bloggen ned. Jeg kan rigtig godt lide blogmediet. At der er plads til at skrive med hjertet - dvs rodet og mere (meget mere end der er plads til på instagram). Men for at være sikker på at jeg kan poste regelmæssigt, så har jeg sat det som mål at poste minimum 2 gange om måneden på bloggen. Mere end det bliver nok urealistisk for mig. Og det bliver en blanding af alt mulig fra årstidslæseliste, de førnævnte idybdegående anmeldelser og selvfølgelig også opdateringer om mine egne udgivelser og arrangementer.

 

 

På instagram er jeg mest og noget om indholdet

'Skrivepulten' instagram bliver lidt mere regelmæssig igen. Den har været noget ustadigt de sidste par år. Det gør jeg ved, at fortsætte det jeg begyndte på i november, nemlig at planlægge forud. Det er simpelthen den eneste måde hvorpå jeg kan sørge for at der ikke kommer lange pauser indimellem. Og så har jeg planer om at dele hverdagslæsningen på mine stories. 

Af indhold så ønsker jeg at det bliver læseglæde der skinner igennem, at dele alle de fantastiske læseoplevelser jeg forhåbentlig får i løbet af året, men med et strejf af at snakke mere om al det skrivetekniske igen. Der ligger meget af mit læsehjerte nemlig. Så det håber jeg I er med på. 

Jeg motiveres desværre en hel del af de der linkes. Så der kommer nok også lidt dryp af nogle reels for at holde instagram algoritmen happy. Egentlig kan jeg ikke selv lidt at se så mange reels, og jeg vil forsøge at lave mine reels korte og forhåbentlig relevante. Like gerne dem i synes er gode, for så ved jeg hvilken retning jeg skal gå i. 

Min @karinhald instagram bliver fortsat min forfatter / grafiker profil og den har jeg ikke planer om at opdatere så regelmæssigt som 'skrivepulten', men mere lade den følge et naturligt flow for mit professionelle virke (shit det lyder formelt og kedeligt, men jeg håber I forstår, hvad jeg mener) med lidt drypvis hverdagsstemning.Lidt men ikke meget samarbejde med forlag

At for et anmeldereksemplar tilsendt er for mig lig med at få et klap på skuldren og en lille smule anerkendelse af mig som anmelder. Det gør at jeg tager 'jobbet' mere seriøst end når jeg fx læser for min egen skyld.

Så jeg vil fortsat samarbejde lidt med forlagene, men kun i et begrænset omfang.Ikke politisk

Instagram og bogverdenen er ofte der hvor jeg går hen når nyheder og verden bliver for mørk. Så derfor oplever du ikke så meget politisk formidling. Og heller ikke så mange opråb om verdensfred, selvom det faktisk har brug for al opråb i hele verden. At jeg ikke gør det betyder bestemt ikke, at jeg ikke gør andre ting eller ikke har holdninger, men det betyder at jeg passer på mig selv, så jeg har muligheder for at være noget for andre.

 

 

Tiktok og youtube

Jeg har altid følt at tiktok var lidt et sort hul man smed ting ned i og det er det vel i bund og grund også. Og jeg tror helt sikkert man kan få en masse ud af det, men det kræver man poster ofte og hele tiden. Noget bliver set og andet gør ikke. Og med den førnævnte tidsmangel så er det bare ikke der hvor jeg kommer til at lægge så meget energi. Det bliver sporadisk men jeg håber at komme ind i en rytme hvor det kan blive til lidt mere end det er nu. 

Youtube elsker jeg. Jeg vil ønske, at jeg havde mere tid, for så ville jeg være mere på youtube. Men som det er nu, så lægger den stille lidt endnu.

SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig