fredag den 18. november 2016

Bogforum 2016 del 4 – Søndag og vlog over hvad jeg fik med hjem





Søndag stod jeg tidligt op. Jeg troede jeg kunne være smart at være en af de første der kunne stå i kø til Don Rosa, men huha nej det var da ikke muligt. Så skulle jeg have været stået op kl. 5 og i øvrigt have vidst at der var nummeret kø. Øvøv. Jeg fik et billede af hvor han tegner. Jeg måtte ikke komme tættere på, sagde en bodyguard type. 







Søndagen brugte jeg faktisk ellers bare på at snakke med søde mennesker, bogbloggere, forfattere og forlag. Og ellers drysse lidt rund og se lidt her og lidt der. Søndag var en kort dag. Det er altid så sørgmodigt at vi bliver nødt til at tage så tidligt hjem, men det er heller ikke fair for sønnike hvis vi blev alt for længe. Det tager jo alligevel noget tid at komme hjem for os. Så vi tog hjem efter en lille kaffesnak med Nanna Foss. 









Så en forholdsvis kort søndag, men jeg fik snakket med dejlige mennesker og jeg fik nogle flere bøger med hjem. I videoen kan du se mig ævle om hele min bogforumhaul, hvis du skulle have lyst. Ellers er det alle bøgerne på billedet øverst i indlægget.







SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig